Izrada web sajta

Izrada Web sajta je prvi korak u današnjem poslovanju.

Da li Vam je potrebna izrada web sajta? Da li želite postojeći web sajt da redizajnirate ili optimizujete za bolje rangiranje na Google-u? Ako je odgovor da, na pravom ste mestu.  Nudimo Vam brzu i profesionalnu izradu sajta za Vas ili Vašu firmu. Sve naše web sajtove u potpunosti prilagođavamo željama naših klijenata, kako bi najbolje odgovorili na potrebe njihovog poslovanja.

Izrada web sajta – proces

Pre nego što otpočnemo posao same izrade sajta neop

web sajt paketi

hodno je da se sastanemo sa Vama, lično ili na skajp ili drugi način,  kako biste nam Vi što detaljnije izložili kako želite da Vaš sajt izgleda i kakve sve funkcije želite da obavlja.

Na osnovu Vaših potreba i preferenci, naš web dizajn će konstruisati tri različita idejna rešenja za to kako bi Vaš web sajt mogao da izgleda. Nakon što se odlučite za rešenje koje Vam se najviše sviđa, izrada web sajta počinje, uz dodatne sugestije ako za njima postoji potreba, naš tim pristupa konačnoj izradi Vašeg sajta i Vi dobijate finalan proizvod u dogovorenom roku.

Neke od opcija za izradu web sajta

Da bismo Vam pomogli da se lakše odlučite za ono što želite, navešćemo  neke od elemenata. Izrada web sajta može da uključi sledeće elemete:

 •        Slideri
 •        Galerije sa brojem slika po želji
 •        Kontakt forme
 •        Banere za reklamni materijal
 •        Manje animacije

  streaming-civijas

Slideri su idealni za sve one koji žele savremen i vizuelno dopadljiv sajt. Vi birate broj slika koje želite da se vrte u slideru.

Galerije Vam omogućavaju da vizuelno upoznate korisnike sa linijama svojih proizvoda, ukoliko se Vaša kompanija bavi proizvodnom delatnošću. Ukoliko ste umetnik koji želi da plasira svoje radove putem web prezentacije, putem galerija ćete izložiti Vaš umetnički portfolio.

Kontakt forme su poželjne na svakom sajtu koji podrazumeva razmenu informacija sa klijentima, bilo u svrhe porudžbine, feedback-a ili drugih vidova ostvarivanja saradnje.

Banere za reklamni materijal možete koristiti bilo za promocije sopstvenih proizvoda, ukoliko imate posebnu ponudu za neki proizvod na akciji ili potpuno nov proizvod, bilo u svrhe saradnje sa drugim kompanijama kao formu međusobnog reklamiranja. Sadržaj banera Vi sami menjate po želji.

Ovde smo naveli samo neke od elemenata koje možete uključiti u svoj sajt, pošto ih je nemoguće sve obuhvatiti i  osim toga oni će varirati u zavisnosti od Vaših potreba.

Napomenućemo još samo to da svaki naš sajt podrazumeva verifikovan validan kod, kao i mini optimizaciju prilikom uređivanja sadržaja.

Tehnologije koje koristimo uključuju:

FrontEnd

 • HTML/HTML5
 • CSS (LESS & SASS)
 • Responsive & Mobile optimisation

Javascript Development

 • AngularJS
 • BackboneJS

izrada web sajta ruby on rails development
Backend:

 • PHP Development
 • Ruby on Rails Development
 • MySQL DB
 • Postgres DB

Lansiranje web sajta

Ovo je moment koji najviše volimo, kada je sve postavljeno i završeno sa puno pažnje i ljubavi Vi nam dajete zeleno svetlo, puštamo sajt i idemo u pohode za novim klijentima. Naš cilj je da se Vaš telefon usija i da krenete da razmišljate gde ćete na letovanje. Očekujemo jednu lepu razglednicu.

SEO Optimizacija sajta za pretraživače

 

SEO optimizacija sajta za pretraživače je podizanje vidljivosti Vaše internet prezentacije prilikom pretraživanja na internet pretraživačima (Google, Bing, Yahoo). Bolja pozicija donosi bolju posećenost i samim tim mogućnost veće zarade, zato svi žele biti na prvoj stranici i što bolje rangirani. Ukoliko želite biti na prvoj strani Google-a SEO usluge su ono što je vašem sajtu potrebno.

Zašto je bitna optimizacija sajta

Biti na prvoj stranici pretraživača (Google, Bing, Yahoo) se može porediti sa posedovanjem lokala u samom centru grada. Ukoliko se Vaša prodaja vrši na prometnom mestu veća je verovatnoća da ćete prodaju ostvariti. Što je veći protok ljudi to je i Vaša zarada veća. U internet svetu važi isto pravilo – što imate više poseta, povećava se mogućnost za prodaju.

Važno je da optimizacija Vaše internet prezentacije bude obavljena za popularne reči koje korisnici upisuju u pretraživače.

Think Smart SEO proces

Ključ uspešne optimizacije leži u dobrom razumevanju Vašeg biznisa i industrije kojom se bavite kao i u razumevanju Vaših ciljeva kada je u pitanju Vaše internet postojanje. Mi znamo da je neophodno pristupiti svakom klijentu sa puno pažnje kako bi se našla najbolja opcija i kako bi se postigli najbolji rezultati.

seo kljucne reci

U većini slučajeva efektivna SEO kampanja počinje sa detaljnom internet marketing strategijom. Razumevanje trenutnog stanja Vaše internet prezentacije, analiza Vaše internet konkurencije i kreiranje kreativne ali i realistčine opcije za postizanje Vaših ciljeva.

On-page optimizacija

On-page ili osnovna optimizacija sajta je sledeći korak koji ćemo preuzeti u okviru Think Smart SEO procesa. Ono što ćemo ovde učiniti to je da Vaš sajt bude privlačan kada ga pretraživači posete.

seo osnovna optimizacija

Pretraživači će znati koje su Vaše usluge i proizvodi i poslaće posetioce koji su u potrazi za Vašom uslugom.

Off-page optimizacija

Prilikom off-page optimizacije u okviru Think Smart SEO procesa pomoći ćemo Vam da se ključne reči rangiraju bolje. Ovaj korak će takođe osigurati posete Vaših kupaca sa drugih sajtova do Vas.

Off-page ili napredna optimizacija web sajta je neophodna iz više razloga, ona omogućava rast Vašeg sajta i povećava rejting kod pretraživača, ali takođe predstavlja na neki način ‘internet preporuku’. Napredna optimizacija je širenje preporuka u internet svetu.

 

seo rangiranje i pracenje poseta
Kontaktirajte nas danas, saznajte kako optimizacija sajta može da Vam poveća zaradu

Kontaktirajte nas danas i mi ćemo Vam izraditi ponudu za web sajt koji je baš po Vašoj meri.

Komentarišite ovaj Članak

Komentara