Atraktivna pop pevačica Milica Pavlović privlači pažnju gde god da se pojavi.

Mlada muzička zvezda može da se pohvali da je za pet godina postigla veliki uspeh na muzičkoj sceni i da ne postoji osoba koja nije čula za njeno ime.

Seksi sinjoriti, kako je mnogi zovu, uspeh je doneo i neke druge stvari. Naime, ne postoji muškarac koji je imun na mladu pevačicu, pa zbog toga Milica ima velike probleme.

Naime, kako „Alo!” saznaje, poslednjih mesec dana Milica svakodnevno dobija poklone od nepoznatog muškarca.
Pevačica je u početku mislila da se radi o fanu, međutim, počela je da sumnja da je u pitanju osoba koja je previše opsednuta njome.

– Mesec dana ona svakog jutra ispred vrata svog stana nalazi poklone. U početku je mislila da se radi o gestu nekog fana, međutim, kasnije je to počelo da joj bude veoma čudno. U početku je dobijala cveće i plišane igračke, a onda su usledili drugi pokloni. Dobijala je čokoladne torte, ramove za fotografije, čak je u jednoj od kutija bio i seksi donji veš. Milica je u tom trenutku shvatila da je situacija veoma ozbiljna – otkriva izvor za „Alo!”.

Milica Pavlović

Milica Pavlović , Foto: Dušan Petrović

– Najčudnija stvar u celoj priči jesu ljubavne poruke koje je Pavlovićeva dobijala uz svaki poklon. Anominmi muškarac oslovljavao ju je sa „boginjo moja” i pisao joj da je najpoželjnija žena i da bi veoma voleo da se svakog jutra budi pored nje. Milica se uplašila i sada već razmišlja da slučaj prijavi policiji – otkriva izvor za „Alo!” i dodaje:

– Nikada joj se nije desilo da neko bude toliko uporan. Njeni fanovi uglavnom šalju poklone, ali niko do sada nije bilo toliko uporan. Ona se posebno uplašila zbog toga što je shvatila da se radi o istoj osobi. Nakon što se posavetovala sa prijateljima, shvatila je da bi najbolje bilo da kontaktira sa policijom i osigura se za svaki slučaj – otkriva naš izvor.

 

Milica Pavlović

Milica Pavlović, Foto: Dušan Petrović

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je Milica Pavlović u takvoj situaciji. Ona je pre nekoliko meseci ispričala da je imala probleme sa jednim fanom.

– Imala sam situaciju da me fan uhodio, na kraju je sve bilo u redu, ali bilo je to veoma neprijatno iskustvo – otkrila je tada Milica.
Da li je i ovoga puta u pitanju ista osoba, pevačica će saznati nakon što policija preuzme slučaj.

Komentarišite ovaj Članak

Komentara