Šapčane je sinoćno okupljane kriminalaca ispred zgrade Gradske uprave ostavilo u neverici, kao i njihov nasilni pokušaj preuzimanja vlasti.

Pojava izdajnika Nemanje Pajića koji je protestovao protiv zgrade u kojoj je zaposlen, izazivala je mučninu kod građana i korisnici društvenih mreža nisu štedeli reči kako bi opisali šta su trenutno osetili povodom Pajićevog nečasnog čina.

Ono što je Šapčane zaista zapanjilo jeste dolazak Jelene Podgorac, direktorke jedne kulturne ustanove- Biblioteke šabačke.

Postavlja se otvoreno pitanje, da li su Jelenu Podgorac kriminalci ucenili, da li je primorana da dođe na skup kriminalaca!?

Bilo kako bilo, ovim potezom Jelena je diskreditovala sebe, ustanovu u kojoj radi, samim dolaskom i prisustvom na skupu koji je organizovao Sandokan i gde su se skupili svi šabački kriminalci. Jelena Podgorac je ovim dokazala da nije ništa bolja od njih.

I ovaj tekst završavamo citatom našeg izdajnika i političkok stručnjaka Nemanje Pajića: ,, Ovo je vreme kad će svako pokazati svoje pravo lice”

Komentarišite ovaj Članak

Komentara