Laura Perez prvi put se pojavila na televiziji kada je 270 kilograma. Zbog velikog viška kilograma u potpunosti je zavisila od pomoći svog supruga. Svakodnevno ju je pomerao u invalidskim kolicima i vodio računa o higijeni.

 

Laura je uz sebe uvek imala bocu kiseonika kako bi mogla da diše, a onda je rešila da se prijavi za emisiju “My 600-lb life”. Tada je njen suprug Džoi priznao da mu smeta činjenica da sve mora da radi za nju. Ali kada su kilogrami krenuli da se tope, Laura postajala sve samostalnija, a Džoiju je počelo da smeta to što se odjednom osetio kao višak. Laura je u prvoj fazi izgubila čak 136 kilograma, ali tu nije stala.

foto: Printscreen YT

Mnoge je iznenadila vest što je njen brak počeo da se raspada nakon što je smršala.

Džoi nije želeo da se Laura zaposli i počne da zarađuje, a gledaoci su primetili i da je postajao sve nesigurniji. Zvanično nisu potvrdili razvod, ali na njenoj Fejsbuk stranici više nema fotografija sa mužem, što se može shvatiti kao signal da su se razišli.

I tako se desio pravi fenomen – muž je ostavio nakon što je drastično smršala i još važnije, konačno postala samostalna, što govori o njegovoj nesigurnosti. Laura danas radi, izgleda sjajno, a sudeći po njenim slikama, srećnija je nego pre.

Kurir.rs

Komentarišite ovaj Članak

Komentara