Home Sport “Vučica” zagrizla za Grujića, Zvezda čeka ponudu Rome

“Vučica” zagrizla za Grujića, Zvezda čeka ponudu Rome

Italijanska Roma je veoma zainteresovana da u što kraćem roku angažuje mladog zvezdinog vezistu Marka Grujića. “Vučica” već neko vreme prati Grujića i do skora je imala konkurenciju i u Udinezeu, ali sada je napravila korak više u ostavrenju cilja, saznaje Blicsport iz izvora bliskih mladom asu.

Skauti ova dva kluba su pratili mladog veznog fudbalera na tri pripremna meča u Sloveniji proteklih deset dana i zadovoljni su viđenim. Grujić stasom, ali i igrom u mnogome podseća na Nemanju Matića i svaki klub bi želeo takvog igrača. Toga su svesni i u Crvenoj zvezdi.

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je pre par dana dok je bio sa ekipom u Sloveniji rekao da ni jednog od mladih igrača koje Zvezda sada ima klub neće pustiti ispod 1,5 miliona evra, a pritom je želja mladog igrača i njegovih roditelja je da bar još godinu dana ostane na Marakani.

Zbog toga će pokušati da se pronađe solomonsko rešenje da Rimljani sada plate veći deo transfera, najverovatnije 70 odsto, a da ostatak uplate kada Grujić i definitivno pređe u Rim. To bi se desilo tek za šest meseci ili godinu dana pa bi na taj način sve tri strane bile na dobitku. Zvezda bi imala dobrog igrača, grujić bi stekao značajno iskustvo, a Roma bi dobila gotovog prvotimca.

Ono što ostaje da se precizira je visina transfera. Zvezdi je novac neophodan, mnogo toga treba da se plati do 14. februara pa i nije u situaciji da odlaže transfer to Italijani znaju pa je neizvesno da li će dobiti milion evra ili neku veću cifru.

Takođe, još jedan klub, čije ime se za sada drži u tajnosti, je veoma zainteresovan za Grujića pa ostaje da se vidi da li će zvezda taktizirati.

- Advertisment -

Most Popular

Priča o čestitosti, sportu i Šapčanima

-Želeli smo da kroz predavanje i izložbu ispričamo priču o čestitosti, ali i svim dobrim ljudima koji su doprineli ne samo razvoju sporta, nego...

Gradonačelnik Zelenović: Nije ideja da se život zaustavi već da se učini bezbednim

Vlasnici šabačkih restorana danas su razgovarali sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji i načinima da se održi pod kontrolom. Gradonačelnik je istakao...

Šabac (30. jun 2020.) Počela podela sredstva za dezinfekciju

Aktivnosti povodom sprečavanja virusa COVID-19 se inteziviraju, zbog toga je grad Šabac obezbedio nove količine dezinfekcionih sredstava. -Pozivamo pre svega upravnike stambenih zgrada, odnosno...

Preminuo 11, novih 309 slučajeva

Ministarstvo zdravlja je saopštilo danas da je u prethodna 24 sata u Srbiji registrovano još 309 slučajeva zaraze korona virusom, tako da ukupno ima...