Nakon što je Pitov telohranitelj u izjavi za “International Business Times” otkrio da se slavni glumac već nekoliko nedelja, viđa sa jednom poznatom koleginicom, američki tabloidi su pokušali da otkriju njen identitet.

Međutim, čini se da je potraga završena, jer u tekstu objavljenom na sajtu “Woman’s Day” izvor blizak glumcu otkrio o kojoj je holivudskoj lepotici reč.

– Kejt Hadson je misteriozna Bredova devojka. Poslednjih nedelja njih dvoje su postali veoma bliski i videli su se nekoliko puta. Naravno, u strogoj tajnosti. Nema u tome ništa neobično, jer i Bred i Kejt su velike holivudske zvezde, oboje su zgodni i uspešni i uživaju da provode vreme zajedno – rekao je izvor.

Sa druge strane, Kris Hercog, telohranitelj slavnog glumca nije želeo da otkrije da li je upravo Hadsonova “uspešna holivudska glumica” sa kojom se Pit već nedeljam viđa, kako je ranije otkrio.

– Poznajem Kejt već dugi niz godina i mogu da kažem da je ona sjajna osoba. Njih dvoje bi bili izuzetan par – rekao je Hercog. Međutim, kako piše “Daily Mail”, izvor blizak holivudskom glumcu negirao je tačnost ovih informacija.

Izvor: blic.rs

Komentarišite ovaj Članak

Komentara