Home Šabačke Vesti BOLESTAN OD LJUBOMORE Devojci smrskao noge i pršljenove

BOLESTAN OD LJUBOMORE Devojci smrskao noge i pršljenove

Tomić „fijatom“ probio i betonsku i drvenu ogradu
– Slobodan Tomić je umislio da je sa mojom sestrom Draganom u vezi i 4. maja bez ikakvog razloga “fijat stilom” krenuo je na nas sedmoro koji smo sedeli na klupi ispred kuće. Draganu je podigao na haubu, pa je prilikom pada smrskala obe noge i dva pršljena – priča za “Blic” Ivana Vasić iz Mačvanskog Pričinovića, koja je i sama lakše povređena, kao i dvogodišnji dečak iz komšiluka koji je bio u svom dvorištu.

Za Slobodanom Tomićem policija traga odranije jer je za njim raspisana sudska poternica zbog izdržavanja kazne za teške krađe.

Dete istraumirano
Ivana napominje da je sve počelo pre dva-tri meseca kada je Slobodan Tomić počeo da proganja njenu sestru. Kulminiralo je, kako naglašava, pokušajem ubistva u ponedeljak i sada njena sestra čeka operaciju na Institutu za ortopediju na Banjici.

– Sedeli smo na klupi. Dragana je ustala jer je trebalo sa komšijama da ide u Šabac. U tom trenutku uočila sam da putem ludačkom brzinom ide “fijat”, koji je vozio Tomić. Dragana je stajala pored klupe, viknula sam joj: “Sestro, skloni se, ide na tebe!” Ali već je bilo kasno jer je “fijat” bukvalno preskočio jarak punjen šljunkom, okrznuo je klupu i Draganu popeo na haubu. Kola su probila betonsku, a zatim i drvenu ogradu. Dragana je tada odletela dva metra od vozila, pala i teško se povredila – priča Ivana.

U tom opštem metežu Ivana se ne seća ni kako je ona zadobila ogrebotine ni kako je povređen dvogodišnji dečak, koji je stajao u svom dvorištu čiju ogradu je Tomić razvalio. Kaže da je mališan istraumiran.

Majka u kolima

– Svi smo bili izbezumljeni. Slobodan je samo istrčao iz kola, nacerio se i pobegao. Iz automobila je izašla njegova majka, koja je samo zatražila stolicu da sedne. Bili smo u šoku, a ona traži stolicu!? Izbezumljen je dotrčao Draganin i moj otac. Slobodanova majka mu je samo tvrdila kako su oni bili u vezi, što je budalaština – kaže Ivana.

Prijava zbog šamara

Prema njenim rečima, Tomić je umislio da je u vezi sa njenom sestrom Draganom, koja je radila u frizerskom salonu. U selu je pričao kako mu “ona peva na uvo dok ga šiša”, kao i da je u diskoteci “skakala” na njega.
– Pre dva meseca, takođe bez ikakvog povoda, u kafiću “Arizona” prišao je Dragani i udario joj šamar zbog čega je ona podnela prijavu – kaže Ivana i dodaje da je u selu čula da je ranije još dvema devojkama isto tako pretio.

Na poternici, a luduje ulicama

Ivani je nejasno kako je Slobodan Tomić na slobodi, jer je čula da je osuđen i da treba da je u zatvoru.
– Ne znam kako policija nikako ne uspeva da ga nađe. Očekujem da nadležni organi sada reaguju, uhapse ga i procesuiraju za pokušaj ubistva, a ne za saobraćajnu nesreću. Pokušao je da ubije moju sestru, ona nije bila na putu pa da ju je slučajno zakačio, namerno je kolima naleteo na nju – kategorično tvrdi Ivana Vasić.

foto: Blic

- Advertisment -

Most Popular

Priča o čestitosti, sportu i Šapčanima

-Želeli smo da kroz predavanje i izložbu ispričamo priču o čestitosti, ali i svim dobrim ljudima koji su doprineli ne samo razvoju sporta, nego...

Gradonačelnik Zelenović: Nije ideja da se život zaustavi već da se učini bezbednim

Vlasnici šabačkih restorana danas su razgovarali sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji i načinima da se održi pod kontrolom. Gradonačelnik je istakao...

Šabac (30. jun 2020.) Počela podela sredstva za dezinfekciju

Aktivnosti povodom sprečavanja virusa COVID-19 se inteziviraju, zbog toga je grad Šabac obezbedio nove količine dezinfekcionih sredstava. -Pozivamo pre svega upravnike stambenih zgrada, odnosno...

Preminuo 11, novih 309 slučajeva

Ministarstvo zdravlja je saopštilo danas da je u prethodna 24 sata u Srbiji registrovano još 309 slučajeva zaraze korona virusom, tako da ukupno ima...