Dušan Vlahović „časti“ Partizan sa dva miliona evra – Sport


Crno-belima pripada tri odsto od ostvarenog transfera srpskog napadača u Juventus

Dušan Vlahović "časti" Partizan sa dva miliona evra 1Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

U ponedeljak kasno uveče, većina italijanskih relevantnih medija objavilo je da je Juventus postigao dogovor sa Fiorentinom i da će „ljubičaste“ obeštetiti za 67 miliona evra za transfer Dušana Vlahovića. Navedenoj transakciji obradovali su se u Partizanu, s obzirom na to da imaju pravo na tri odsto od prelaska srpskog napadača iz Fiorentine u neki drugi klub.

Nije još uvek poznata dinamika isplate obeštećenja, ali je jasno da će Fiorentina prihodovati i dodatna tri miliona evra na ime bonusa kada Vlahović bude zaigrao u dresu Juventusa.

Miloš Vazura, direktor Partizana, otkrio je da crno-beli imaju tri odsot od svakog narednog transfera svog fudbalera kojeg su „prodali“ nekom inostranom klubu.

„Partizan će dobiti tri procenta od transfera svakog fudbalera. Ako pričamo o Vlahoviću, bude li posao vredan 60.000.000 evra to bi značilo da nama sleduje 1.800.000“, naveo je Vazura.

S obzirom na to da je u pitanju 67 miliona evra, crno-beli će prihodovati čak dva miliona evra od transfera srpskog napadača u Juventus.

Partizan je napustio Humsku zime 2017. godine u transferu vrednom 1.900.000 evra.

 Source link

Povezano sa ovim člankom

Slični članci

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.