Jelena Karleuša odraz Srpske kulture obrazovanja i ugaslog ponosa

0
1150

navešćemo samo neke JK bisere, zbog kojih nije (a trebala je)biti procesuirana i naravno osuđena po važećem ustavu i zakonima RS.

Јелена Карлеуша извређала патријарха Иринеја | СРБИН.ИНФО

srbin.info/2014/09/30/jelenakarleusa-izvredala-patrijarha-irineja/

30.09.2014. – Погледајте неке од твитова Јелене Карлеуше на тему параде и Цркве: …. MORALNO,MENTALNO I FIZICKI,TIPOVIMA,NERETKO PRIMAJUCI I … застрани због тога што просто не могу да се обратим сподоби а да не …

Jelena Karleuša: Ceca je stoka!!! | Tračara

tracara.com/jelenakarleusa-ceca-je-stoka/

Jelena Karleuša želi da na velika vrata uđe u politiku! ….. Daj bre ljudi sto komentarisete ovu spodobu, pa ona lupa svakakve gluposti samo da bi bila u centru …

JELENA KARLEUŠA PORUČUJE: Nije Dino Merlin – SRBI SU SMRADINE!
Pevačica Jelena Karleuša stala je danas u odbranu bosanskog pevača Edina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dino Merlin, koji je na koncertima u beogradskoj Areni prošlog vikenda zabranio unošenje zastave Srbije. Šta je Karleuša na svom Fejsbuk profilu u kolumni pod naslovom “Svi smo mi smradine” poručila, prenosimo u celosti:
izvor: Informer

Jelena Karleuša: Spodoba

Izraz koji opisuje devojku cija ruznoca prelazi civilizacijski nivo i vise lici na neku genetsko – hormonalno mutaciju, ili ti gresku prirode.U narodu su jos uvrezeni i izrazi poput: lopatarka, gangrba, coskara, potocara, skrndelj, krsh.

Ona je jedna od zastupljenijih prikaza na svim tzv televizijama, nacionalne frekvencije i antisrpske orijentacije, poput Pinka, Prve, Heppy i jos neki rialiti televizija bez programske šeme smisla i stručnog kadra.

Neznam dali je široka narodna masa zauzeta entitetima poput: mimi oro, ejfonkom i degenericima raznih šala koje je evolucija podarila čovečanstvu, koji drže posmrtni govor 6 sati kao da su u skupštini pokojne nam Srbije.

Zašto je JK tzv brend? ako jeste brend čega? koje Srbije? dali one većinske strašno obolele, ili one manjinske samosvesne i Srbije koja izumire pod naletom televizija protektorat Srbije.

Ostaće nejasno ko štiti kojim povodom za koji novac i koje usluge pomenutu …….. kome je ona toliko bitna?. U zadnje vreme je viđamo u emisiji pored imena kakva su Bosanac, Šaban, Marija Š i Snežana Đurišić i nikome izgleda sem velikom bosu prosečnom kafanskom sviraču Saši Popoviću nije prirodno okruženje ovih imena sa karijerama većim nego samo postojanje J.K.JKruzanKoLopov

Dali je vama normalno da neko ko vređa patrijarha uzdiže do neba žene u crnom oi čedu jovanovića, i kaže za srbe Šta je Karleuša na svom Fejsbuk profilu u kolumni pod naslovom “Svi smo mi smradine” poručila

Posle ovoga nemože realan čovek da se ne zapita dali je JK u pravu? jesmo li smradine zaista kada uopšte i pišući ovaj i najbrojnije ovakve tekstove, ipak dajemo na značaju i dajemo prostor ovom šta god to bilo i kojoj vrsti pripadalo.