Звезде гранда, смејурија или шоу ЈК

0
689

Звезде гранда, смејурија или шоу ЈК која вређа, понижава, и шиканира такмичаре и чланове жирија

Србија ………
Музичко такмичење за нове квалитетне естрадне уметнике…..
У жирију мало естрадних мајстора, мало оних који незнају да нацртају ноту……

Медијска слика Србије је одавно таква да ако довољно платиш, рашириш буткице, или су већ раширене негде где је утицајан и веома моћан човек чији је кум, рођак или једноставно му је ,,човек дужан услугу” на месту важне карике на естрадном небу ееее онда сте направили пун погодак. Ваше драго дете може са сигурношћу факултетски образованог члана друштва закорачити у те тако слатке воде зване ЕСТРАДА. Наравно очекиваће да постане звезда или бар звездица неке музичке емисије на националним нам фреквенцијама вољеног нам Пинка, Прве ЦНН ТВ, Хепy пецони ТВ, Н1 и сличних.

Видесмо да у жирију седе еминенције попут Драгана Стојковића босанца, Марије Шерифовић, Зорице Брунцлик, Шабана Шаулића, Снежане Ђуришић али и она друга врста музичара као на пример Јелена карлеуша (дали ја то њу сврстах у оне који нешто значе у музици?) Аца Лукас, Ма нећу ни да помињем остале јер њих и тако незнају ни у улици где живе.

Али шта је кључни проблем уствари ту? Звезде гранда, звездице нечега и остале сличне емисије јесу само одраз медијске манипулације гладним народом који у музици виђе своју богату егзистенцију а неуспешне и пропале маме и тате који се не остварише на време ту видеше другу шансу, коју живот иначе не даје.vikijkjpg
По многим истраживањима Јелена Карлеуша је од стране нормалне мањине срба најомраженији лик у Србији и као таква не заслужује ни 28. део секунде у националним програмима. Али приватник ко приватник има право на све јер они плаћају порез пуне јадни бедни буџет и може им се.

Зашто не реагује РРА НУНС САНУ? Па и њихове плате се добијају од истих тих власника Србије који чак ни за убиство не одговарају (као Џемс Бонд Имају право да убију).

Али једно питање остаје да виси и неможе се избећи.

КО ДАЈЕ ПРАВО Јелени Карлеуши да вређа чланове жирија попут вики Миљковић

КО ДАЈЕ ПРАВО Јелени Карлеуши да каже такмичару да се врати и чува овце

КО ДАЈЕ ПРАВО Јелени Карлеуши да јавно каже на националној телевизији ,,Ја сам најбоља пичка”

КО ДАЈЕ ПРАВО Јелени Карлеуши казе да неко може само да буде лифт певач(када она ни то није ,,наше мишљење”

КО ДАЈЕ ПРАВО Јелени Карлеуши КО ДАЈЕ ПРАВО Јелени Карлеуши КО ДАЈЕ ПРАВО Јелени Карлеуши