Vesnin bivši ne miruje: Smuvao Zlatu Petrović, pa je ostavio posle 2 meseca

0
230

Biznismen Željko Rstić poznat je po tome što voli pevačice. Najpre je bio u dugoj vezi sa Vesnom Zmijanac, njih dvoje su čak bili i vereni, ali ga je pevačica ostavila zbog prevare. Posle toga Rstić je bacio oko na još jednu folkerku. Tako je dva meseca uživao u vezi sa Zlatom Petrović. Ipak, ni njoj nije uspeo da bude veran.

Naime, kako “Alo!” saznaje, biznismen je u noćnom provodu upoznao jednu devojku koja je uspela da ga rastavi od Zlate.

Z. K. Munja

– Željko i Zlata su odlično funkcionisali, imali su idealnu vezu, čak se za dva meseca nijednom nisu posvađali. Željko je voleo češće da izlazi, a Zlata nikada zbog toga nije pravila problem. Ako joj se izlazilo, onda su zajedno išli u kafane, kada joj se sedelo kući, nije branila Željku da izađe sa društvom – priča izvor ovog lista.

Ipak, jedno veče, kada je izašao bez Zlate, Rstić je primetio jednu anonimnu brinetu koja mu se dopala na prvi pogled. Preko zajedničkog prijatelja raspitao se ko je i uzeo je broj telefona. Odmah tu noć poslao joj je poruku i krenulo je dopisivanje.

– Nedelju dana se posle toga viđao sa Zlatom, a s obzirom na to da je ona primetila da se nešto dešava, on joj je priznao da je upoznao devojku koja mu se dopada. Mirno su se razišli, čini mi se da se povremeno i čuju. Možda se oni opet i pomire, ko zna. Željko je poznat po tome da je zaljubljive prirode i da mu veze traju po mesec, dva – rekao je izvor blizak biznismenu.

Petrovićeva i Ristić nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom.