MUŽ ZABORAVIO ŽENU NA PUMPI: Setio se tek nakon pređenih 100 km

0
487
Zaboraviti suprugu na benzinskoj pumpi je neoprostiva greška zbog koje bi svaki muškarac ispaštao do kraja života. Upravo to se dogodilo jednom Argentincu koji je shvatio da “nešto nije u redu” tek nakon pređenih 100 kilometara.

Po povratku sa putovanja u Brazilu, Samjuel i Klaudija, bračni par iz Argentine zaustavio se na benzinskoj pumpi da napuni rezervoar i odmori se malo od puta. Pošto je natočio benzin i otišao do toaleta, Samjuel je nastavio vožnju autoputem. Koncentrisan na saobraćaj, nije primetio da je njegova supruga ostala na pumpi.
Zaboravni suprug je bio uveren da mu žena spava na zadnjem sedištu kao što je to radila kada su stigli na pumpu.
Naime, dok je on sipao benzin, Klaudija se probudila i odlučila da ode do prodavnice i kupi nešto za jelo.
Da stvar bude još čudnija, s njima u kolima je bio i njihov 14-godišnji sin, koji je sedio na suvozačevom sedištu i koji ništa nije primetio jer je igrao igrice na mobilnom telefonu.
Kada je videla da su on i sin otišli bez nje, Klaudija je pokušala da telefonom pozove supruga, ali zbog lošeg signala nije uspela da stupi u kontakt s njim, pa je na kraju napuštena supruga otišla u policiju gde je sačekala da je se muž dođe po nju. Nakon pređenih 100 kilomatara muž je primetio da je ženu zaboravio na pumpi.

“Kada se, posle dva sata, konačno pojavio, ona je počela da šutira automobil od besa”, ispričali su policajci.

“Bila je užasno ljuta. Nije mogla da shvati da mu je trebalo toliko vremena da primeti njeno odsustvo”, naveo je jedan policajac. Inače, ovo nije prvi slučaj u svetu da suprug zaboravi svoju ženu. Pre dve godine, jedan Nemac je učinio još drastičniju stvar: zaboravio je svoju tek venčanu ženu na benzinskoj pumpi u Francuskoj. Shvatio je da je nema tek posle pređenih 200 kilometara. On je baš kao i Argentinac mislio da mu supruga spava na zadnjem sedištu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име