Otvaranje DIS marketa u Šapcu

0
977

Danas je otvoren veliki market DIS u našem gradu!. Na oduševljenje domaćih kupaca i gradjana Šapca otvorena je velika Srpska trgovina u ovom patriotskom gradu, ali je oduševljenje bitno splaslo po ulasku u market i po vidjenju cena koje su prikazane.

Dugo najavljivan kao najpovoljnija domaća trgovina DIS je i pre otvaranja marketa važio za buduću omiljenu Šabačku trgovinu koja će verovalo se snabdevati ovaj grad po nekim prihvatljivim cenama za sve pliće džepove gradjana.  Na lepo uredjenom parkingu ispred DIS trgovačkog centra nije bilo dovoljno mesta za sve potencijalne kupce koji su želeli na dan otvaranja biti prvi i kupiti nešto na akcijama tako zdušno najavljivanim na lokalnim i nacionalnim medijima. Na velikom prostoru oko marketa bilo je mnoštvo parkiranih automobila čak i na zelenim površinama koje posle ovog gaženja danas po vlažnom i danu punom vlage i magle nikako više neće biti.

Šabački organi (pro)gonjenja gradjana, koji krše pravila ponašanja, saobraćaja i komunalne zakone nisu reagovali niti kažnjavali valjda povodom otvorenja ili nekim opipljivijim povodom, pa čak ni komunalna policija koja dobro naoružana i uvek spremna da reaguje, ukoliko vam se prospe saksija zemlje na trotoar ili vam se kućni ljubimac neodgovorno pokaki na zelenu površinu, nije reagovala u slavu velikog marketa koji radi pod sloganom ,,kupujmo domaće”(po svtskim cenama). Naravno na oduševljenje penzionera priredjen je roštilj koji je deljen besplatno onima koji su smogli snage da čekaju podugačak red na temperaturi od -2 stepena celzijusove vage. Kao i bogat kulturno umetnički program uz muziku grand produkcije koja je malo treštala malo pucketala sa svadbarskog razglasa postavljenog ispred DIS marketa. Ali narod je ipak obradovan! ako ništa roštiljem koji neki nisu ni probali od dolaska Aleksandra Vučića i ekipe na vlast kao i besplatnog piva i kafe koje je deljeno od mnogih promotera velikih pivskih i kafe kompanija.

Iako su mnogi Šapčani prognozirali krah ostalih marketa poput tempa, intereks, idea, roda i ostalih to se očigledno neće dogoditi jer cenovni rang artikala u DIS marketu se ne razlikuje nešto uočljivo bitno od ostalih lanaca trgovina i mega marketa u našem gradu. Mi smo prisustvovali otvaranju i prenosimo vam u slici i reči utiske sa ovog otvaranja trgovine koja je ulivala nadu i probudila možda i neke patriotske porive kod gradjana Šapca koji su splasnuli ulaskom u market, imamo utisak nepovratno.