Ako ovu osuđenicu na smrt ne ubije injekcija, ubiće je srčka šta je sve naručila za poslednji obrok! (VIDEO)

0
571
Keli Rene Gisendejner (46) biće prva žena pogubljena u američkoj državi Džordžija posle sedam decenija. Ona će primiti smrtonosnu injekciju 25. februara, a njen poslednji obrok sadržaće 4.200 kalorija

Jedina osuđenica na smrt u američkoj državi Džordžiji podnela je upravi zatvora u kom se nalazi poduži spisak o tome šta od hrane želi u svom poslednjem obroku.

Keli Rene Gisendejner (46) biće prva žena pogubljena u toj državi posle sedam decenija. Ona će primiti smrtonosnu injekciju 25. februara, prenosi Dejli mejl.

Za poslednji obrok poželela je: hleb od kukuruza sa puterom, dva Burger kinga od govedine sa sirom, dve velike porcije pomfrita, sladoled od vanile i višnje, kokice, salatu sa kuvanim jajima, paradajzom, paprikom, lukom, šaragarepom, sirom i prelivom od putera, kao i limunadu.

Gruba procena kaže da taj obrok sadrži oko 4.200 kalorija.

Foto: Gwinnett county office

Gisendejner je osuđena na smrt zbog ubistva svoga muža u februaru 1997. U novembru 1988. donesena je presuda da je kriva jer je ubedila svog tadašnjeg dečka Gregorija Brusa Ovena da ubije njenog muža, Daglasa Gisendejnera.

Oven je pokušao da je nagovori da se razvede od muža, ali je ona insistirala da ga ubije jer je smatrala da je Daglas neće ostaviti na miru posle razvoda.