Web Dizajn po meri i zelji

0
1232

Izrada web sajta

Napomena: Svi naši sajtovi su responsive karaktera, Prilagodljivi za desktop, lap top, tablet i mobil platforme, kao i optimizovani za sve pretaživače 

Izrada Web sajta je prvi korak u današnjem poslovanju.

Da li Vam je potrebna izrada web sajta? Da li želite postojeći web sajt da redizajnirate ili optimizujete za bolje rangiranje na Google-u? Ako je odgovor da, na pravom ste mestu.  Nudimo Vam brzu i profesionalnu izradu sajta za Vas ili Vašu firmu. Sve naše web sajtove u potpunosti prilagođavamo željama naših klijenata, kako bi najbolje odgovorili na potrebe njihovog poslovanja.

Izrada web sajta – proces

Pre nego što otpočnemo posao same izrade sajta neophodno je da se sastanemo sa Vama, kako biste nam Vi što detaljnije izložili kako želite da Vaš sajt izgleda i kakve sve funkcije želite da obavlja.

Na osnovu Vaših potreba i preferenci,  konstruisacemo tri različita idejna rešenja za to kako bi Vaš web sajt mogao da izgleda. Nakon što se odlučite za rešenje koje Vam se najviše sviđa, izrada web sajta počinje, uz dodatne sugestije ako za njima postoji potreba, pristupamo konačnoj izradi Vašeg sajta i Vi dobijate finalan proizvod u dogovorenom roku.

Neke od opcija za izradu web sajta

Da bismo Vam pomogli da se lakše odlučite za ono što želite, navešćemo  neke od elemenata. Izrada web sajta može da uključi sledeće elemete:

  •        Slideri
  •        Galerije sa brojem slika po želji
  •        Kontakt forme
  •        Banere za reklamni materijal

Slideri su idealni za sve one koji žele savremen i vizuelno dopadljiv sajt. Vi birate broj slika koje želite da se vrte u slideru.

Galerije Vam omogućavaju da vizuelno upoznate korisnike sa linijama svojih proizvoda, ukoliko se Vaša kompanija bavi proizvodnom delatnošću. Ukoliko ste umetnik koji želi da plasira svoje radove putem web prezentacije, putem galerija ćete izložiti Vaš umetnički portfolio.

Kontakt forme su poželjne na svakom sajtu koji podrazumeva razmenu informacija sa klijentima, bilo u svrhe porudžbine, feedback-a ili drugih vidova ostvarivanja saradnje.

Banere za reklamni materijal možete koristiti bilo za promocije sopstvenih proizvoda, ukoliko imate posebnu ponudu za neki proizvod na akciji ili potpuno nov proizvod, bilo u svrhe saradnje sa drugim kompanijama kao formu međusobnog reklamiranja. Sadržaj banera Vi sami menjate po želji.

Ovde smo naveli samo neke od elemenata koje možete uključiti u svoj sajt, pošto ih je nemoguće sve obuhvatiti i  osim toga oni će varirati u zavisnosti od Vaših potreba.

Napomenućemo još samo to da svaki naš sajt podrazumeva verifikovan validan kod, kao i mini optimizaciju prilikom uređivanja sadržaja.

Napredna optimizacija web sajta

Napredna optimizacija sajta podrazumeva sve one akcije koje preduzimamo izvan Vašeg sajta, a koje utiču na to da ga pretraživači zavole kao i da Vas potencijalni klijenti pronađu.

Jedan od načina da se ovo uradi je kreiranje linkova koji Vaš sajt povezuju sa drugim sajtovima. Sadržaj Vašeg sajta će biti dostupan na više lokacija a u isto vreme će signalizirati pretraživačima da je ono što Vi nudite kvalitetno.

Kod napredne optimizacije web sajta bitno je da posao bude obavljen kvalitetno, a to nije lako. Napredna optimizacija može povoljno uticati na rejting Vašeg sajta, ali isto tako loše urađen posao može imati kobne posledice.

Kvalitetno kreiranje linkova Van Vašeg sajta je ozbiljan posao i uz naše iskustvo možemo Vam pomoći da se vest o Vašim uslugama pročuje na pravim mestima.

Napredna optimizacija web sajta – proces

napredna optimizacija web sajta
Postoji mnogo načina kako možemo pomoći, a to su:

• Prijavljivanje sadržaja pretraživačima
• Prijavljivanje Webmaster Tools
• Socijalni bookmarking
• Lokalni back linkovi
• Kreiranje članaka
• PR članci
• Društvene mreže
• Blogovanje
• Prisutnost na relevantnim forumima
• Mnoge dodatne akcije