Radio reklame

0
1429

Ovo su samo neki od primera reklame koju radi studio Čivijaš Radi

Produkcija radijske reklame

Pogledajte na koji naćin i u kojoj formi se možete predstaviti vašim budućim klijentima. Saznajte više o samoj produkciji radio reklame. Poslušajte niz različitih primera servisnog igranog ili pevanog radio spota kroz veliki broj kombinacija muških i ženskih glasova. Takođe nudimo mogućnost angažmana spikera za potrebe govornih automata, call centra ili čitanje teksta za korporativni ili promo film. Izrada radijske reklame podrazumeva i korišćenje specijalnih muzičkih podloga koje su visokog kvaliteta.

Profesionalni Spikerski Glasovi

Predstavljamo spikere koji će svojom interpretacijom staviti pečat na vaš radio spot, džingl ili korporativni film. Zašto je to važno ? Da li ste znali da najvećem broju slušalaca, tokom emitovanja reklamnog spota, najviše pažnje privlači interpretacija spikera. To ne znači da su muzika i text reklamne poruke, manje važni, ali onaj koji poruku prenosi definitifno ima veliki uticaj. Spikeri iz našeg tima iza sebe imaju ogromno iskustvo. Glasove nekih spikera imali ste prilike da upoznate  kroz čitav niz radijskih i tv reklama, jer njih angažuju najbolje marketinške agencije u Beogradu, ali i vodeće nacionalne televizije.

Radio reklame, spotovi i produkcija

radijski-spotoviRadio reklame, produkcija  reklamnog radio spota. Ova kratka forma predstavlja jedan od najzahtevnijih oblika oglašavanja. Predstavljamo Vam tim iskusnih profesionalaca čija je specijalnost produkcija reklama. Aktivno učestvuju u stvaranju servisne, pevane ili igrane radijske forme. Bilo da je u pitanju snimanje off-a za promo film,  izrada reklame za radio, editovanje zvuka za TV reklamu,  možete računati na njihovu produkcionu podršku.

Do dobrog radio spota  sada je moguće stići kroz svega par koraka. Zahvaljujući internet komunikaciji mnogima smo znatno ubrzali  proces,  izašli u susret  i omogućili da  jednostavnije dođu do kvalitetnih audio rešenja. Na ovaj način mnogi  su uštedeli  svoje  vreme,  ali i novac,  jer su dobili reklami spot sa profesionalnim spikerskim glasom po potpuno prihvatljivoj ceni.

Bez obzira da li je u pitanju izrada radio reklama, obrada zvuka za video, angažman spikera ili snimanje poruka za govorni automat,  tu smo da ispratimo ideje  i  pružimo maksimum. Ukoliko  je  Vama potreban  kvalitetan  promo spot po razumnim cenama Kontaktirajte nas ! 063 588 661

12105697_10208575213716870_5019168368323583588_n

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име