Par reči o radu i smernicama

0
701

Šabačka radio stanica koja odavno ima svoje mesto medju slušaocima i ljudima koji su ljubitelji prave kvalitetne muzike. Mi se razlikujemo po nekim stvarima bitno od toliko web i fm radia jer negujemo tradiciju narodne pese ne samo u naslovu i opisu već i u programskoj šemi, tako da grand i ostali šund je kod nas izričito zabranjen i nemože se dobiti čak i ako slušalac u plaćenom terminu traži recimo neku pesmu koja se ne uklapa u programski koncept našeg radia.

Čat & Pričaonica

Na čatu čivijaš radia se okupljaju isključivo čateri srednje generacije porodični ljudi i na čatu se družimo isto maltene kao da smo u jednoj sobi jer smo svi opredeljeni dobroj pesmi čivijašenju i šalama.

Bilo kakva vredjanja na nacionalnoj ili drugoj normalnoj osnovi se sankcionišu odmah i bez upozorenja. U čat pravilima je sve napisano šta i kako se može i mora ponašati na našem čatu.

LGBT, Sektaši, čateri koji ne gobvore neki od jezika SFRJ nisu dobro došli i biće najhitnije izbačeni i biće im zabranjen pristup svim stranicama Čivijaš Radia